06 14380545

De Muzikanten

Watipies zijn:

Frans van ’t Rood,
Drums/Percussie/Gitaar/Zang,  Frans is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede. Hij heeft al een lang leven achter de rug met mooie muziek en goede bands (onder meer Kerry Band, Frans en Frans).

Jeffrey van den Dolder,
Accordeon. Jeffrey heeft gestudeerd aan het conservatorium in Enschede. Hij heeft in diverse bands zijn muzikale virtuositeit kunnen laten horen (Captain Scallywag, De Hapjes). Zijn specialisme is Balkanmuziek.

Uta Preckwinkel,
Viool/Zang, Uta is afgestudeerd aan het conservatorium in Enschede. Uta is klassiek viool-lerares in Nordhorn (Duitsland) en heeft in diverse muziekgezelschappen en orkesten (onder meer het Orkest van het Oosten) gespeeld.

Karel Vlutters,
Gitaar/Banjo/Mandoline/Zang, Karel is de spil en de oprichter van de Watipies en de muzikale alleskunner. Karel heeft in diverse muziekgezelschappen gezeten (Zand, Zeep en Zoda, De Hapjes)

Albert Schepers,
Saxofoon/Zang, Albert is de selfmade saxofoon-kanjer van de Watipies. Albert heeft zijn sporen in de muziek al ruimschoots verdiend bij bands als Rick&Roll en Frontpage.

Jos Sueters,
Contrabas/Zang, Jos is basgitarist (geweest) bij diverse bands (De Gentband, De Mejonges van Tante Bep, Blue Avenue) en speelt tegenwoordig contrabas bij de Watipies.